Min. 16 éves nappali tagozatos, főiskolás, egyetemista diák. 🙂

Szükséges

  • Személyi igazolvány és lakcímkártya
  • Adó- és TAJ kártya
  • Érvényes diákigazolvány (vagy ideiglenes diákigazolvány)
  • Bankszámlaszám

Egészségügyi kiskönyv információ

Az összes munkavállalónak, aki bármelyik hipermarketben, vendéglátással kapcsolatos munkahelyen szeretne diákmunkát vállalni (munkakörtől függetlenül), Egészségügyi kiskönyvet kell csináltatnia, amit a Multi Job Iskolaszövetkezet foglalkoztatás egészségügyi orvosánál kedvezményesen megcsináltathat, amit a munkavállalónak kell állnia, mivel ezzel máshol is vállalhat munkát. Ha valakinek van érvényes kiskönyve, azt csak be kell mutatni.

Az orvoshoz vinni kell:

  • egy 1-2 éven belüli tüdőszűrésed leletét, vagy 1-2 éven belül készült mellkasröntgenről készült leletedet. (A tüdőszűrésre célszerű beutalót kérni a háziorvostól, mert így általában ingyenes.) Akinek a főiskolai, vagy egyetemi felvételijekor készítettek mellkasröntgent, (amennyiben nincs meg otthon) az iskolaorvostól kérje el a leletet, vagy kérjen tőle igazolást az eredményről és azzal menjen a foglalkoztatás egészségügyi orvoshoz.

A kiskönyvhöz szükséges beutalót és a könyvet kiállító orvos címét és rendelési idejét a recepción lehet kérni.

Az elkészült kiskönyveket kérjük bemutatni a recepción fénymásolás céljából, illetve minden alkalommal kötelező magatokkal vinni a munkavégzés helyére. A kiskönyv mellé mindenki fog kapni egy alkalmasságról szóló igazolást is, amit a recepción le kell adni!

Enélkül senki sem dolgozhat és szerződést sem írunk vele addig, amíg nem mutatja be az érvényes Egészségügyi könyvét!

Az Egészségügyi könyvek 1 évig érvényesek.