Kiknek ajánlott a gyorséttermi diákmunka?

    A gyorséttermi diákmunkák a legrugalmasabb lehetőségek egyike a diákok számára. Ezeknél a munkáknál nem kell nagy elvárásokkal szembenézni, iskola mellett is könnyen teljesíthető feladatokkal és beosztásokkal számolhatunk.

    A beosztásokat illetően általánosságban heti minimum 2-3 alkalom vállalásával kell tervezni, ami kb. minimum 15 órát jelent. A munkanapokat 1-2 hétre előre kell egyeztetnünk a vezetővel, amely a mi igényeinkre szabható.

     

    Milyen feladatai vannak egy diákmunkásnak egy gyorsétteremben?

    Többféle pozíció közül választhatunk életkorunktól és érdeklődésünktől függően: kasszás, csomagoló és konyhai dolgozó. A legfőbb feladatok közé tartozik a szendvicsek és ételek elkészítése, a munkaterület rendben tartása és a vendégek illedelmes kiszolgálása. Minél talpraesettebbek vagyunk és tanuljuk meg a feladatokat, annál hamarabb lehet fellépkedni a ranglétrán, így válhat belőlünk oktató vagy akár manager is! Egy lendületes csapat nagyban hozzájárul a jó hangulatú munkavégzéshez, így az idő már elrepül, nem utolsó sorban pedig minden adott a fejlődéshez! Ehhez hozzátartozik a motiváció is, az éttermek ösztöndíj-programmal is kedveskednek a diák dolgozóiknak, ahol a legjobbak pénzjutalomban részesülnek. Ilyen plusz még a dolgozói bónusz is, amit teljesítményünk alapján érhetünk el.

    Ha már a plusz juttatásokról van szó, fontos, hogy a legtöbb helyen ingyenes vagy nagyon kedvező áron étkezhetünk, így az ebéd csomagolásról már nem kell gondoskodnunk. Kedvezménykártyánkkal pedig országosan bármelyik egységükben kedvezményesen fogyaszthatunk és egyéb akciókban részesülhetünk.

    És hogy még jobban érezzük magunkat az adott közösségben, csapatépítő programokon is részt vehetünk, hogy a jó hangulat biztosan ne jelentsen gondot.